Zu Inhalt springen
Immer der niedrigste Preis | Der Webshop für Garteneinrichtung | Große Auswahl | Bester Service und kompetente Beratung | Zuverlässige und schnelle Lieferung | Normalerweise ist eine individuelle Anpassung möglich | Auch für Geschäftskunden
Bester Service & Beratung | Immer der niedrigste Preis! | Viel Individualisierung möglich | Schnelle und zuverlässige Lieferung

Pflanzgefäße aus Cortenstahl

Bent u op zoek naar een cortenstaal plantenbak voor buiten?       

Bekijk dan onze ruime collectie plantenbakken in de verschillende varianten en vormen. De cortenstaal plantenbakken kenmerken zich door A- kwaliteit, duurzaamheid en veelal de mogelijkheid voor maatwerk. 

De cortenstaal plantenbakken zijn altijd voorzien van een dubbel gezette bovenrand en hebben een versteviging tegen vervormen. De plantenbakken zijn leverbaar met of zonder bodem. De poten of voetjes zorgen ervoor dat het de plantenbak een stukje boven de grond zweeft en een optimale afwatering heeft. Ook zijn er modellen, waar verzonken wielen mogelijk zijn. Plantenbakken met wielen of poten zijn makkelijk te verplaatsen op uw terras en daarom ook  uitermate geschikt voor horecagelegenheden. 

Kenmerkend voor cortenstaal is de warme, bruin-oranje kleur en de lange levensduur. Cortenstaal is een zeer sterk type staal dat de eigenschap bezit om zich bij blootstelling aan de buitenlucht te bedekken met een roestlaag. Deze natuurlijke roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Hierdoor heeft de plantenbak een lange levensduur.  

Cortenstaal plantenbakken worden ongeroest geleverd. Het roestproces van cortenstaal duurt ongeveer 4-5 maanden, afhankelijk van de weersomstandigheden. 

De verschillende collecties van Adezz, zijn eindeloos met elkaar te combineren. Doordat de producten met dezelfde kwaliteit, afwerking en stijl zijn geproduceerd zijn deze uitstekend met elkaar te matchen.  

Wij zijn al jaren dealer van Adezz. Heeft u een vraag of een maatwerkoplossing nodig? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee.

Produkte vergleichen

{"one"=>"Wählen Sie 2 oder 3 Artikel zum Vergleichen aus", "other"=>"{{ count }} von 3 Elementen ausgewählt"}

Wählen Sie das erste zu vergleichende Element aus

Wählen Sie das zweite zu vergleichende Element aus

Wählen Sie das dritte Element zum Vergleichen aus

Vergleichen