Doorgaan naar inhoud
Altijd de laagste prijs | Dé webshop voor tuininrichting | Ruim assortiment | Beste service en deskundig advies | Betrouwbare & snelle levering | Meestal maatwerk mogelijk | Ook voor zakelijke klanten
Beste service & advies | Altijd de laagste prijs! | Veel maatwerk mogelijk | Snelle en betrouwbare levering

Terrasoverkapping met plat dak

Bent u op zoek naar een moderne vrijstaande overkapping voor uw terras? Dan maakt u met de Flatroof Edition terrasoverkappingen met optisch plat dak en glasschuifwanden de juiste keuze! 

Aan uw woning of vrijstaand - de Flatroof Edition is een stijlvolle veranda

De moderne en robuuste Flatroof Edition veranda is een echte eyecatcher, die zorgt voor een stijlvol en tijdloos uiterlijk. De platdak veranda is perfect te combineren met een moderne woningen of bungalow. 

Perfect voor situaties waarin een aluminium veranda met een standaard schuin dak niet mogelijk is. De perfecte combinatie tussen luxe materialen en moderne design maken van de Flatroof Edition veranda een ideale plek om rustig buiten te zitten en te genieten van de buitenlucht! 

Varianten Flatroof Edition veranda

 

Minder afhankelijk van hoogte. De Flatroof Edition beschikt over een optisch plat dak en is perfect geschikt voor situaties waarin een constructie met een schuin dak niet gewenst is. Het dak wordt in een minimale helling geplaatst, zodat water eenvoudig door de staanders afgevoerd kan worden. Om het dak heen wordt een robuuste boei geplaatst, waardoor het dak optisch plat is.  

Extra sterke goot en stoere staanders. De robuuste goot ziet er niet alleen sterk uit, maar is dat ook! Hierdoor kan de Flatroof Edition tot maar liefst 600 cm breedte opgebouwd worden, op slechts twee staanders van 11 x 11 cm.  

Gootprofielen. De Flatroof Edition heeft standaard een moderne randkap met een rechte rand en overstek van 5 cm. De robuuste boeiboorden van maar liefst 22 cm hoog, geven de Flatroof Edition veranda al een modern en strak uiterlijk dat perfect aansluit bij woningen met een moderne architectuur.  

Wilt u de Flatroof Edition voorzien van een nog robuuster uiterlijk? Dan is de Flatroof Edition uit rusten met de extra brede randkap met 22 cm overstek. De brede randkappen zijn geschikt extra LED-strips onder deze randkap. LED-spots zijn geschikt als inbouwspot in de liggers. Te bedienen met een afstandsbediening en dimbaar. 

Geïntegreerd afvoersysteem. Met een minimale helling, zodat water eenvoudig door de staander wordt afgevoerd. Ondanks het optisch vlakke dak, loopt regenwater moeiteloos naar de goot. De aluminium staanders hebben een afmeting van 11 x 11 cm en worden geleverd met een geïntegreerde hemelwaterafvoer, die zorgt voor een perfecte drainage. De aluminium Flatroof Edition is bovendien voorzien van twee geïntegreerde afvoersystemen, zodat hemelwater eenvoudig via de geïntegreerde staanders naar benden afgevoerd wordt. 

Geen spiekozijn nodig. Doordat de constructie van de Flatroof Edition vlak is, heeft u bij zijwanden geen spie kozijn meer nodig. Niet alleen zorgt dit voor een strak uiterlijk, maar doordat u geen extra uitbreiding nodig heeft, bent u voordeliger uit. 

Extra comfort opties. 
Breidt uw Flatroof Edition veranda uit naar een luxe tuinkamer met onze glasschuifwand-systemen of bescherm uzelf tegen wind en regen met een zijwanden van glas of aluminium. Maak uw terrasoverkapping compleet en kies uit ons ruime assortiment comfortopties. 

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een veranda, die afgesloten is met glaswanden- of een schuifpui. Hiermee creëert u een extra leefruimte aan uw woning en is uw tuinkamer een verlengstuk van uw woning en dé ideale plek om het gehele jaar, overdag of 's-avonds, buiten te zitten en te genieten van uw tuin. 

Hoogwaardige kwaliteit met 10 jaar garantie

Alle buitenverblijven van Gardendreams hebben een moderne en exclusieve uitstraling. Door de hoge kwaliteit van het materiaal kiest u voor een buitenverblijf met een zeer een lange levensduur. Wij geven dan ook gerust 10 jaar garantie.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken