Doorgaan naar inhoud
Altijd de laagste prijs | Dé webshop voor tuininrichting | Ruim assortiment | Beste service en deskundig advies | Betrouwbare & snelle levering | Meestal maatwerk mogelijk | Ook voor zakelijke klanten
Beste service & advies | Altijd de laagste prijs! | Veel maatwerk mogelijk | Snelle en betrouwbare levering

Tuinontwerp- en advies

Kennismaking

Tijdens het 1e oriëntatiegesprek bij u thuis of op locatie (bij nieuwbouw), bespreken wij de huidige situatie, uw wensen en mogelijkheden. 

Door mijn jarenlange ervaring kan ik u goed adviseren met betrekking tot de juiste materialen, die aansluiten bij het ontwerp, stijl van uw woning en uw wensen. 

Ook laat ik tijdens het gesprek materialen zien, om te bepalen welke stijl u het meest aanspreekt. Omdat er tijdens de ontwerpfase al rekening gehouden wordt met maten en eigenschappen van de diverse materialen, zal dit zorgen voor het beste resultaat en wordt uw buitenruimte optimaal benut. 

Heeft u een goed gevoel en wilt u graag met mij verder, dan ontvangt u een opdrachtbevestiging, met de gemaakte afspraken.  

Ontwerp

Alle ontwerpen werk ik op de benodigde schaal uit, inclusief de meest recente kadastrale informatie, de (nog) ontbrekende details, zoals eventuele uitbreidingen. U ontvangt een digitaal matenplan op schaal.

Het schetsontwerp ontvangt u als 'platte' tekening (2D) per e-mail. Hiervoor plannen wij een  (telefonische) afspraak in. U geeft aan, wat u wel of niet aanspreekt in het schetsontwerp en ontvangt de benodigde aanpassingen.

Tijdens de ontwerpfase maken wij, indien gewenst, een afspraak bij leverancier(s). Omdat reeds in de beginfase rekening gehouden wordt met maten en eigenschappen van de diverse materialen, is het mogelijk om het ontwerp realistisch uit te werken. Het definitieve ontwerp ontvangt u dan ook met 3D impressies van uw toekomstige tuin. 

Beplanting is persoonlijk en wordt volledig afgestemd op uw wensen. U ontvangt per boom, plant, siergras een omschrijving met de botanische en Nederlandse naam, specificaties, aantal p/m2 en fotomateriaal. Vanuit het beplantingsvoorstel zal bij aanleg van de tuin een definitieve keuze gemaakt worden.

Om warmte en sfeer te creëren zal ik rekening houden met verlichting en elektra in uw tuin. Voor In-lite verlichting kan ik het verlichtingsplan maken. De plek voor de grondkabel (elektra) wordt duidelijk aangegeven.  

Superior  Edition veranda aluminium
Gardendreams Superior Edition veranda
Gardendreams Superior Edition veranda

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken