Van uw aluminium veranda wilt u natuurlijk jarenlang kunnen genieten.

Iedere verkoper garandeert hoogwaardig aluminium, maar zitten er verschillen in aluminium en wat zijn dan deze verschillen?

Er wordt veel gezegd over de kwaliteit van verschillende veranda’s en de systemen waarmee de veranda’s zijn uit te breiden.

Eén van de grootste verschillen tussen veel veranda merken is toch wel de kwaliteit en de dikte van het aluminium dat gebruikt wordt.

Ter vergelijking gebruiken wij een extra sterke Giga goot welke veelvuldig besteld wordt bij onze veranda’s.

De Giga goot zorgt voor een dusdanige draagkracht dat zelfs een veranda van 700 x 300 cm op slechts twee staanders kan rusten.

Wat als eerste opvalt is de dikte van het aluminium. Gardendreams gebruikt aluminium van maar liefst 3 mm dik, waar de goot van de concurrent het moet doen met slechts 2 mm of zelfs minder.  Daarnaast zijn de muurprofielen waarmee de veranda’s van Gardendreams aan de muur bevestigd worden ook nog eens 1.5 mm dik; een halve millimeter dikker. Buiten de dikte van het aluminium staan Gardendreams producten bekend om de extra versteviging in het aluminium, die gebruikt wordt bij onder andere veranda’s, tuinkamers en carports. Deze versteviging maakt het vrijwel onmogelijk om het aluminium te laten doorbuigen wanneer er extra gewicht op komt te staan of te hangen. (bijvoorbeeld sneeuw).

De voorkant van de goot, waar ook gootkappen aan bevestigd kunnen worden om uw veranda een nog luxere uitstraling te geven, zijn bij Gardendreams extra robuust en zijn 140 mm hoog. 

 

 

Door het gebruik van aluminium van deze dikte zijn alle Gardendreams veranda’s DIN EN 1090-1 gecertificeerd.  De DIN EN 1090-1 maakt deel uit van een hele reeks normen die zijn gemaakt om te voldoen aan de wetgeving voor bouwproducten.


Daarnaast voldoen onze producten ook aan de

CE-markering, die aangeeft dat onze producten voldoen aan de geldende regels binnen de Europese Unie plus Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om nog maar eens aan te geven hoe sterk onze aluminium constructies zijn heeft Gardendreams de Elite veranda ontwikkelt, een veranda op twee staanders van maar liefst 7 meter breed en 6 meter diep verkrijgbaar met een polycarbonaat dakbedekking.

Dit product is zelfs uit te voeren met een glazen dakbedekking en heeft ook dan slechts twee staanders nodig.

Een veranda met een ongekende draagkracht die voor ons nog maar eens bevestigd hoe sterk onze aluminium veranda-constructie is.